Fornetti Látványpékség

Pékségünk a XX. kerületben mindig friss termékekkel várja vendégeit, több éve folyamatosan magas minőségben gyártott hazai Fornetti finomságok mindenki kedvence. Ráadásul sokkal egészségesebb a fogyasztása, mint a versenytársaké, mert a cég elkötelezett a jelenkori egészséges táplálkozásért. A termékei nem tartalmaznak káros transz-zsírsavakat!

Bővebben: Fornetti Látványpékség

Számítástechnikai Szaküzlet

Szervizeltetné, vagy szeretné fejleszteni, esetleg lecserélné számítógépét és tanácstalan, hogy mit tegyen? Jöjjön el hozzánk a XX. kerület pesterzsébeti üzletünkbe és mi segítünk a probléma megoldásában! Meglátja majd, hogy számos lehetőség közül tud választani. Komplett rendszerek, hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében és fejlesztésében is együtt tudunk működni.

Bővebben: Számítástechnikai Szaküzlet

Üdvözöljük!

 Köszöntjük megújult honlapunkon!

Ezzel az új oldallal a célunk a bővebb információnyújtás a meglévő és a leendő vásárlók és ügyfeleink számára. Amennyiben kérdése, vagy észrevétele volna, akkor azt a "Kapcsolat" oldalon tudja jelezni nekünk.

Reméljük elnyeri tetszését ez a kis újításunk!

Üdvözlettel az Off-Com csapata!

Rólunk

Mikrovállalkozásunk 2000 januárjától van jelen a kereskedők és a szolgáltatók hazai piacán. Az elmúlt időszakban, úgy mint a többi vállalkozást a mi üzleti és gazdasági szerepünket is számos tényező nehezítette, de ennek ellenére is működőképesek tudtunk maradni. Ehhez folyamatosan próbálunk megújulni és tartani a lépést a változó körülményekkel.

Az első üzleti vállalkozásunk 2000-ben a számítástechnkia volt, ami a kezdeti hazai gazdasági fellendülésnél jó választásnak tűnt. Több cégnél is sikeres pályázatot nyertünk el informatikai rendszerük fejlesztésére. Már beszállítói voltunk a Walter Group Kft.-nek, a budapesti Art'otel-nek, a Magyar Honvédségnek, a TRILAK Festékgyártó Ktf.-nek, valamint a Syngenta-nak is. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kis cégként is nagy eredményeket sikerült elérnünk!

Azonban sajnos a válság miránk is rányomta a bélyegét, ráadásul gombamód elszaporodtak a hasonló (önjelölt)szolgáltatók, sőt a nagykereskedelem is saját kiskereskedő cégek alapításába fogtak, ami nehéz versenyhelyzetet teremtett, ezért új utak felé kellett nyitnunk, hogy a cég ne a feledés homályába vesszen.

Mivel telephelyünk szerencsénkre a pesterzsébeti Tátra téri piacra néz és közelben egy általános iskola is működik, ezért adta magát a helyzet, hogy új üzleti modellünk a legkönnyebb irányba haladjon, így jött létre a Fornetti látványpékség 2010 június havában. Ezzel újra stabilizáltuk magunkat a hazai piacon, valamint újabb vásárlói réteget is szereztünk magunknak.

Hogy mit hoz a jövő még nem tudjuk, de azon igyekszünk, hogy felkészülten várjuk az újabb kihívásokat! 

Tuesday the 20th. Joomla Templates Free. Készítette www.off-com.hu
Copyright 2012

©